Domaine Le Bost | www.domaine-lebost.com

Bienvenue

Domaine Le Bost, op de rand van Thiviers, biedt u een oase van rust in het zuidwesten van Frankrijk. Het middeleeuwse stadje Thiviers, met ruime voorzieningen, ligt op een heuvel boven de samenloop van de riviertjes de Cole en de Isle, op de grens van de Périgord Vert en de Périgord Blanc en aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. 

Op ons domein van 4 hectare verhuren wij 7 luxe gîtes en 4 schitterend ruime safarilodgetenten met privé badkamer. Alle accommodaties hebben een eigen terras en een prachtig uitzicht op het stadje en omgeving.

Domaine Le Bost is een heerlijke plek voor kinderen waar ze vrij kunnen spelen. Het terrein is al een avontuur op zich, maar er zijn ook schommels, een grote trampoline, ringen, een tafeltennistafel en in de schuur een grote speelruimte, vol met speelgoed.

En een prachtig verwarmd zwembad van 14 x 6 meter.
 U kunt elke morgen vers brood en vers geperste jus d’orange bij ons verkrijgen. Daarnaast verzorgen we op bijna alle dagen in de week table d’hôtes, voor als u geen zin heeft om te koken. U bent tenslotte met vakantie!

Bij ons kunt u genieten van het fijne Franse leven. Wij staan klaar om u te verwelkomen en te verwennen en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Henriette en Menno Westra

Domaine Le Bost

Le Bost - 24800 Thiviers - Dordogne, Aquitaine - Frankrijk

Tel: +33 (0) 5.53.62.93.69 - Mobiel: +33 (0) 6.04.16.39.50

Disclaimer